Loopbaanbegeleider Max aan het woordBeste lezer,

Mijn naam is Max, Arbeids- en Organisatiepsycholoog en loopbaanbegeleider voor het erkend loopbaancentrum Diaspoor. Mijn ervaringen tot nu toe leerde mij dat een gezonde combinatie tussen twee cruciale aspecten in ieders leven, namelijk arbeid en mentaal welzijn, essentieel is om duurzaam en gezond te kunnen werken. Het is mijn passie en specialiteit om jouw met een frisse blik te laten kijken naar jouw loopbaan. We zoomen in op jouw kwaliteiten en interesses, wat geeft jou energie? En sluit jouw huidige functie hier nog goed bij aan? Of ben je juist opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Je kan naast loopbaanbegeleiding op maat, ook bij mij terecht voor preventie stress en burnout of begeleiding in werkbaar telewerk.

Authenticiteit, oprechtheid en wederzijds vertrouwen staan centraal tijdens mijn begeleiding. Nieuwsgierig naar wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Contacteer mij gerust voor een kennismaking: max@diaspoor.be / (+32) 497866902.

(Daarbij is het voor jou belangrijk te weten of je recht hebt op de Loopbaancheque van de VDAB, want dat is immers een zeer interessante steun met betrekking tot Loopbaanbegeleiding. Het komt er op neer dat je zelf slechts 40 euro per cheque moet investeren. Cheque 1 heeft recht op 4 uur begeleiding, cheque 2 op drie uur begeleiding. De voorwaarde voor deze cheque kun je vinden op de website van de VDAB, maar ik help je ook graag verder hiermee).

Persoonlijke pagina van Max Max Beeren

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates