Laat je eigen schip niet zinken


Gisteren was de loopbaancheque in het nieuws. Op het ogenblik worden onze diensten minder geraadpleegd. Er heerst immers een Freeze op de arbeidsmarkt. Nochtans is het net NU de tijd om je voor te bereiden op de veranderingen die er zitten aan te komen. Onze overheid ondersteunt het gebruik van de loopbaancheque voor het aanpakken van uitdagingen, eigen aan deze corona-crisis tijd.  Diaspoor heeft, in samenwerking met de VDAB, verschillende oplossingen klaar.

Van thuis uit werken

Problematieken rond thuiswerk kunnen technisch of mentaal van aard zijn. Je beheerst het online gebeuren niet zo goed, hebt last van gemis aan persoonlijke contacten of hebt het moeilijk de balans en scheiding te vinden tussen werk en privéleven?

Zit je reeds een tijdje online thuis te werken en ligt je dat niet goed? Neem de loopbaancheques en gebruik ons programma op jouw maat, om weer een goed gevoel te krijgen door te werken met hetgeen je wel kan veranderen en beïnvloeden. Want remote werken is een kunst en jij kan er het succes van je leven van maken!

Ondernemers en middenstand

Of je nu een zaak hebt in de horeca, fashion of een winkel met souvenirs runt, velen hebben het nu ontzettend moeilijk. Diaspoor heeft een programma op maat voor ondernemers en de middenstand uitgewerkt. We werken hier op ondernemersmaat, right to the point en praktisch.  Wellicht ben je ook helemaal niet op zoek naar ‘een nieuwe job’, want je hebt flink geïnvesteerd in je zaak. Maar wat je dam waarschijnlijk wel wil, is zo snel mogelijk, veilig en toekomstgericht weer opstarten. In andere gevallen wil je een sparringpartner met kennis van het ondernemerschap om na te gaan hoe je deze crisistijd het best doorkomt.

Hoe word ik sterker?  Wat zijn eventuele opportuniteiten?  Hoe inspelen op het ‘nieuwe normaal’?  Hoe ontwikkel ik partnerships?  Maar uiteraard ook: hoe ga ik mentaal om met alle veranderingsprocessen? Wij hebben hiervoor een No-nonsense programma waar we samen met jou op zoek gaan naar antwoorden. En dat kan met loopbaancheques! De richtlijn hierin is dat je 7 jaar werkervaring als loontrekkende of zelfstandige achter de rug moet hebben en de laatste 6 jaar geen gebruik hebt gemaakt van de loopbaancheque.

Corona technisch werkloos

Moet je hoger opgeleid zijn om iets nuttigs te kunnen doen met de loopbaancheques? Nee!  Er is voor iedereen een aangepast programma. Wat heb jij nu juist nodig? Wat zijn jouw vragen? 

Vraag een gratis gesprek bij Diaspoor en make up your mind. Loopbaancheques gebruiken als je door corona technisch werkloos bent? Ja, dat kan!

Bouwvakker, bakker, chauffeur, schoonmaker, secretaresse, verpleger, postbode, wat je beroep ook is, wij helpen je naar een nieuwe mindset. Laat je verrassen door de mogelijkheden!

Heb je andere vragen? Je kan bij Diaspoor altijd terecht. En voor iedereen is het eerste gesprek vrijblijvend en gratis. 

Al beslist?  Boek een begeleidingstraject bij een coach in jouw buurt.  Zoek een coach.


Mail naar info@diaspoor.be | Bel 0476 88 05 37

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates