Getuigenis over Delphine Cannaert

                                        
  
Op deze foto zie je een unieke sportlocatie die opgestart werd dankzij een traject loopbaancoaching. Mijn cliënt, Steven, kwam bij mij terecht via een doorverwijzing van zijn chiropractor.

Steven is inspecteur bij de politie en werkte jaren bij een gespecialiseerde dienst. Iets wat hij met enorm veel devotie doet! Maar ... soms … , dacht hij ook aan iets anders maar hij kon het niet direct plaatsen. Dit is dé prangende vraag waar zoveel mensen mee bezig zijn. Wat zijn mijn mogelijkheden en hoe kan ik deze realiseren?

Dergelijke vragen worden getest en bekeken via gesprekken en methodieken in een loopbaanbegeleidingstraject.

We bekijken wat je persoonlijkheid is, je energiegevers en -vreters zijn, je competenties, je waarden, … een puzzel die zo boeiend is met één duidelijk doel: een toekomstplan!

Uit Steven zijn methodieken en gesprekken kwamen telkens dezelfde zaken naar voor: Mensen helpen, sporten, gezondheid…. En zo kwam "sport-coaching" ter sprake.

Er verscheen een spontane warme glimlach telkens wanneer het woord “sport-coaching” uitgesproken werd en we bouwden de gesprekken verder op.

Op een heel methodische wijze is mijn cliënt ervoor gegaan! Hij ontwierp zijn eigen logo, begon aan opleidingen en startte op verschillende plekken met het begeleiden van mensen.
Wat later deed hij een serieuze verbouwing op een prachtig stuk natuur waarvan je het resultaat op de foto kan bewonderen: “St-Strength”, in Waarschoot. Op deze plek begeleid Steven mensen via personal coaching en functional training. Sporten en intussen op de natuur uitkijken is een droom die werkelijkheid werd voor hem!
Ik wens hem nog heel veel succes toe!

Delphine Cannaert
Loopbaanbegeleider Diaspoor Werk Met Zin

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates