Ondernemers hebben recht op steun


Diaspoor Werk met Zin vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er meer aandacht mag worden gegeven aan het belang van onze ondernemers. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 

Terwijl ik dit artikel schrijf voel ik een rilling over m'n rug…en ze gaat niet weg. Beste ondernemers, broodnodige mensen in onze samenleving, wat hebben jullie een inzet gegeven in 2020. Teleurstellingen, aanpassingen, digitalisering, anders omgaan met het werken op de werkvloer, jullie slagen er wonderwel in en houden de moed er in. 

Ben jij op de hoogte dat je ook recht hebt op een bijzondere steun van de Vlaamse Overheid?  Jullie kunnen immers ook de loopbaancheque van VDAB inzetten voor een coaching traject Loopbaan. 

Zit je met vragen over hoe het nu verder moet, wegen de aanpassingen zwaar, zit je met twijfels, wil je heroriënteren, wil je je mensen nog beter leren ondersteunen? 

Gelukkig mogen we ook jou verder helpen in individuele gesprekken. 

Je hebt recht op twee loopbaancheques om de zes jaar. De eerste loopbaancheque heeft recht op 4 uur begeleiding de tweede op drie uur. 

Je investeert zelf 40 euro per cheque, de overheid vult de rest aan. 

Meer info kan je vinden op www.diaspoor.be 

Bellen kan op 0476 88 05 37 (hoofdkantoor) of naar één van onze 50 coaches die je kan vinden op https://diaspoor.be/over-diaspoor/ 

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates