Loopbaanbegeleider Vero aan het woord

 


Loopbaanbegeleider Vero Romero Reina aan het woord

Sinds enkele jaren ben ik me gaan toeleggen op het welzijn op én door het werk. In mijn nabije omgeving zag ik alarmerend veel mensen met een burn out, een bore out, stress en frustratie omwille van de job die ze uitoefenen. Ik leerde dat heel veel mensen zoekend zijn en geen wegwijs weten met het overaanbod aan mogelijkheden of zelfs de mogelijkheden niet voor ogen zien.

De job die we uitoefenen vormt een groot deel van onze identiteit. We leven (voltijds) 8 uur per dag in functie van onze job in een setting die we de bedrijfscultuur noemen. Als het plaatje niet helemaal klopt, voel je dat na verloop van tijd aan je gemoedstoestand. Het maakt je energieloos waardoor je nog maar weinig fut kunt hebben om te exploreren. De verandering waar je het meest nood aan hebt, lijkt dan nog minder haalbaar te zijn. Een coach die de mogelijkheden wel voor ogen ziet, is dan welgekomen.

Met deze inzichten bundelde ik mijn expertise en volgde ik een bijkomende opleiding als loopbaanbegeleider. Sindsdien ga ik samen met coachees op zoek naar hetgeen wat echt bij hem/haar past. Als gewezen onderzoeker doe ik dat graag onderbouwd met inzichten die mede door methodieken bevestigd of ontdekt worden. Ik identificeer me daarom met de werking van Diaspoor Werk met Zin en ik kan beamen dat deze match belangrijk is.

In mijn hoofdberoep werk ik eveneens rond het welzijn op de arbeidsmarkt. Ik ben zodus dagelijks bezig met het zoeken naar werkgeluk.

Ik hou ervan om successen en vaardigheden te belichten en de mogelijkheden af te tasten. Mijn coaching technieken komen uit Apreciative Inquiry dat vertrekt vanuit de positieve psychologie.

Ik ijver ervoor dat de terugblik op ieders loopbaanbegeleidingstraject geslaagd is en heeft geleid tot nieuwe inzichten en opportuniteiten.

Collega’s:

Vero is kritisch en benadert je met hoge verwachtingen maar ze weet je talent te triggeren, je te inspireren en haalt je uit je comfortzone. Ze zet je aan tot ontplooiing van je mogelijkheden en dit op haar eigense uitdagende, speelse en toch zachte manier.


Is je interesse in loopbaanbegeleiding aangewakkerd? Bekijk zeker eens of je recht hebt op loopbaancheques zodat je eigen financiële inbreng in het traject miniem is. Voor diegene die geen recht hebben op cheques, is er een aangepast traject. Mensen met een drukke agenda kunnen bij mij ook terecht op zaterdag en zondag voormiddag. Op die manier elimineren we alle drempels die in de weg staan naar een mooie loopbaan.

Neem gerust contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens:

Vero@diaspoor.be

0473/64.76.22

Meer info:

https://diaspoor.be/over-diaspoor/loopbaancoach-vero-romero-reina.html 

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates