Proudly presenting Diaspoor Werk Met Zin Team Antwerpen

Meer over Vero                                  


Ons Team loopbaanbegeleiders Antwerpen bestaat uit 5 pittige dames, elk met hun eigen achtergrond wat betreft persoonlijkheid & opleiding. Het team is zodoende multidisciplinair en werkt nauw samen.

Ik stel je dit pittig kwintet (ja er zit muziek in) graag van links naar recht aan jullie voor.

Vero is kritisch en benadert je met hoge verwachtingen maar ze weet je talent te triggeren, je te inspireren en haalt je uit je comfortzone. Ze zet je aan tot ontplooiing van je mogelijkheden en dit op haar eigenste uitdagende, speelse en toch menselijke ( of zachte) manier.

Bette is nuchter, bescheiden en vastberaden. Ze straalt een krachtige rust uit en weet dit over te brengen op haar cliënten. Ze omkadert je met de nodige daadkracht en weet realisme, speelsheid en warmte samen te hanteren.

Leen hanteert een directe en non-nonsense aanpak in combinatie met zorg, liefde en respect. Ze staat authentiek in relatie, kent weinig tot geen taboes en durft out of the box denken. Ze is gedreven & door haar optimisme weet zij op korte termijn vertrouwen en hoop te geven.

Marjolein begrijpt dat kwetsbaarheid het nieuwe stoer is. Zonder schroom en met voldoende realiteitszin toont ze haar eigen beperkingen. Enthousiast nodigt ze de ander uit hetzelfde te doen. Met gedreven enthousiasme vindt ze terug orde in ieders chaos.

Rosy heeft een luisterend oor, is empatisch en vol begrip. Dit weet ze te combineren met een stevig temperament én humor. Enkel bij haar kan je voluit veilig lachen en huilen.

Hoe werken wij?

In een 1ste kennismakingsgesprek bekijken we samen met de cliënt welke hulpvraag primeert en aan welke vorm van begeleiding hij in eerste instantie het meeste baat heeft.

Loopbaanbegeleiding van Diaspoor Werk Met Zin staat voor kwaliteit & efficiëntie. We hanteren geen map of bundel met vaste opdrachten, maar wij kiezen voor een geïndividualiseerd traject afgestemd op de vraag en de nood van de cliënt. Wat loopbaanbegeleiding van Diaspoor Werk Met zin typeert is dat wij een realistische link naar de arbeidsmarkt maken. Samen met de cliënt bekijken we wie hij is, wat hij kan & wat wil hij wil. Het is in se nooit de bedoeling de persoon of zijn gedrag te veranderen. Wat we beogen is het creëren van meer zelfbewustzijn zodat de persoon beter in staat om te solliciteren en beter kan functioneren op de werkvloer.

Meer over deze dames lezen? Klik hieronder dan door naar hun persoonlijke pagina

Meer over Vero

Meer over Bette

Meer over Leen

Meer over Marjolein

Meer over Rosy

Contacteer ons gerust voor meer informatie, we staan je graag te woord!


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates