Loopbaanbegeleidingstrajecten op maatHeb je loopbaanvragen maar heb je geen recht op de loopbaancheque?
Goed nieuws, wij hebben enkele betaalbare trajecten op maat uitgewerkt.

Een greep uit onze trajecten

Jump 2 work 
Een begeleiding op maat van jongeren. Voor mensen die hun eerste stappen (nog moeten) zetten op de arbeidsmarkt. We gaan ervan uit dat voorkomen beter is dan genezen. Goed voorbereid op de arbeidsmarkt stappen geeft je veel meer slaagkansen. Hiervoor heb je inzichten nodig die je helaas niet vanop de schoolbanken meekrijgt.

Wij gaan samen met je aan de slag om alles in kaart te brengen en je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Dromen van een eigen zaak 
Droom je, al dan niet stiekem, van een eigen zaak, maar weet je niet of je er wel geschikt voor zou zijn? Heb je geen idee hoe je dat alles moet aanpakken of waar je zowel inhoudelijke of financiële steun kan krijgen?

Wij betreden het traject samen met je en helpen je alles helder te zien. Hierdoor zal je sterker in je schoenen staan en beter weten of je inderdaad voor de droom moet gaan.

Switch 
Je bent toe aan verandering. Hier kunnen honderden redenen voor aan de basis liggen. Veranderingen doorvoeren loopt echter niet altijd van een leien dak. Er zijn vaak zo veel aspecten waar je rekening mee moet houden.

Wij helpen je de voor-en nadelen in kaart te brengen zodat je helder kan beslissen. We bekijken ook waar mogelijke oplossingen voor je liggen en ook hoe je een doordachte keuze maakt. We onderzoeken of de keuze realistisch is en stippelen een actieplan met je uit.

De methodiek voor deze trajecten is zo uitgewerkt dat we je in een beknopt traject zeer veel inzichten kunnen meegeven. We leggen je graag vrijblijvend uit hoe we hiervoor te werk gaan.
De kostprijs voor de coachingsuren bedraagt 80 euro per uur. De methodieken, huistaken en de voorbereiding en pre-coaching-analysetijd van de begeleider zijn gratis!

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates