De loopbaanbegeleiders van Diaspoor bieden gratis een luisterend oor tijdens de Corona crisis !

De 35 loopbaanbegeleiders van Diaspoor begeleiden dag in dag uit werknemers en zelfstandigen met de meest uiteenlopende loopbaanvragen. Op het ogenblik voeren we om veiligheidsredenen geen één op één gesprekken meer. We onderzoeken wel of we mits aanpassingen ook online loopbaanbegeleidingen kunnen verzorgen.

We beseffen als loopbaanprofessionals dat tijdens deze Corona crisis veel werknemers en zelfstandigen onder ontzettend hoge druk zijn komen te staan. Er heerst angst, onzekerheid, verwarring en er is vaak extra workload omdat collega's uitvallen. Verder kan er ook druk ontstaan omdat er aangepaste werkvormen zijn ingevoerd en omdat men van thuis uit moet werken. Daarnaast kampen anderen dan weer aan een gebrek van zingeving of ritme net omdat ze niet mogen werken.

Na een bevraging binnen het team kunnen we meedelen dat het voltallige Diaspoor team zich daarom tijdens deze Corona crisis vrijwillig wil inzetten om iedereen die het nodig heeft een luisterend oor te bieden.

In een telefonisch gesprek, per mail of via online tools kunnen mensen bij ons hun verhaal, hun vragen en onzekerheden ventileren. We hopen hiermee dat ze tot inzichten kunnen komen of meer balans en rust kunnen herwinnen. We weten immers uit ervaring dat een uitlaatklep vinden voor gedachten en gevoelens al een hele verademing kan zijn. Daarnaast kunnen we in sommige gevallen zeker ook handvaten meegeven om deze crisis beter te kunnen behappen.

De Diaspoor loopbaanbegeleiders en hun respectievelijke contactgegevens kan je vinden via onderstaande link.
https://diaspoor.be/over-diaspoor/index.html


Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates