Loopbaancoach Annemie Bergen

Home > Coach team > Annemie Bergen


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Annemie Bergen


ANNEMIE BERGEN

 


Hallo, ik ben Annemie Bergen, een gedreven HR professional met oprechte interesse in mensen! Ik omschrijf mezelf als een bezige bij, luistervaardig en vriendelijk in omgang. Sociale contacten wissel ik het liefst af met ontspannende wandelingen in de natuur. Mijn PASSIE? Mensen helpen groeien op professioneel vlak!


Als gediplomeerd Sociaal Assistente, met ondertussen 20 jaar ervaring in Human Resources, zoek ik samen met jou naar antwoorden, oplossingen en opportuniteiten die écht bij jou passen! Mijn rol als loopbaancoach combineer ik met een job als HR Consultant in een Recruitment kantoor. Daar link ik de juiste persoon aan een bepaalde vacature. Als loopbaancoach wil ik jouw BLIK VERRUIMEN OP JE CARRIERE, zodat jij concrete initiatieven kunt nemen in de richting van persoonlijke ontwikkeling! Mijn motto? “Wacht niet op een leuke dag, maak er één!”.


Ik organiseer steeds een COACHING OP MAAT waarbij waarden als respect, eerlijkheid en behulpzaamheid centraal staan. Samen gaan we op pad en ontdekken we wie je bent, wat je wil en wat jouw concrete toekomstmogelijkheden zijn. Wat je uit deze persoonlijke begeleiding haalt, kan mits jouw openheid en betrokkenheid méér opleveren dan alleen een vernieuwend zicht op je carrière. Je kunt  uit dit traject immers heel wat extra informatie halen over jouw persoonlijkheid en talenten!


Bewust focus ik me niet op één bepaalde doelgroep. Iedereen is welkom! In een gratis kennismakingsgesprek leg ik graag mijn visie op loopbaancoaching uit en reik ik je alvast enkele mogelijke methodieken aan. Dit gesprek kan face-to-face, online of via telefoon. Heb je recht op loopbaancheques van de VDAB of heb je vragen hierrond, dan help ik je graag verder! Mits tussenkomst van de VDAB, betaal je zelf slechts 80 euro voor 7 uur coaching. Sta je aan het begin van je carrière en heb je bijgevolg nog geen recht op loopbaancheques, dan kan ik je een loopbaanbegeleiding en prijs op maat voorstellen.


Wat is jouw passie? Ik ben alvast benieuwd!


Annemie BergenLOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37


Ook online coaching mogelijk


Provincie Antwerpen


Diaspoor Mechelen

Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen


Diaspoor Rijmenam

Brugstraat 17A, 2820 Rijmenam


Regio Rijmenam, Bonheiden, Hever, Boortmeerbeek,

Haacht, Wespelaar, Keerbergen, Putte, Sint-Katelijne-Waver


Diaspoor Schriek

Leuvensebaan 2, 2223 Schriek

Slootstraat 5, 2223 Schriek


Regio Schriek, Grootlo, Heist Goor, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk,

Grasheide, Putte, Beersel, Booischot, Keerbergen, Tremelo,

Baal, BetekomProvincie Vlaams-Brabant


Diaspoor Tremelo

Balenbergstraatje 11, 3128 Tremelo


Wijnbergstraat 8A, 3120 Tremelo


Regio Tremelo, Schriek, Betekom, Haacht, Werchter,

Grootlo, Begijnendijk, Pijpelheide

unsplash