Over loopbaanbegeleider Michael Eulaers

We kennen Michaël als optimistisch, constructief-kritisch en leergierig.

Michaël studeerde voor handelsingenieur en volgde later een lerarenopleiding. De eerste 10 jaar van zijn loopbaan groeide hij vooral technisch/functioneel in sectoren als consulting, informatica, bank en verzekering. Daarna ging hij zich specialiseren in het menselijke: leren en coachen. Hij bouwde expertise op rond arbeidsmarkt (solliciteren, screenen, selecteren). Zijn passie zit erin de juiste match te vinden voor individu en werkgever.

Michaël werkt als freelance loopbaancoach bij Diaspoor Werk Met Zin vanuit Vichte voor de regio Waregem en Oudenaarde en ook in Deurne.

Zet tijdens de gesprekken deze kwaliteiten in: open luisteren, interesse tonen, doorvragen, mee nadenken, via verschillende tools naar doelen werken.

Zijn persoonlijke loopbaanswitch is: vele tegenvallers waar ik het beste van maakte, en de kans greep om bij te leren, mezelf te verbeteren en meer te betekenen in het leven, bv toen ik het bedrijf waar ik 10 jaar werkte op een faillissement zag afstevenen, werd ik zelfstandige in bijberoep als job- en studiecoach.

Raadt jou dit boek zeker aan: “World book of happiness”, Leo Bormans, want elke tip om gelukkiger te worden is meegenomen.

Krijgt energie van: een spontaan berichtje van iemand die ik begeleidde, die vertelt hoe hij of zij zich nu veel beter op zijn plek en in zijn element voelt, dat het loopbaandoel dat we samen stelden, bereikt is.

Herinnert zich als beste moment in zijn loopbaan: die energiegevers: waardering, resultaat, feedback. Een in het begin lastige leerling die bedankt omdat hij het nu begrijpt en geslaagd is, of een werkloze die je jaren later tegenkomt en nu zelf mensen aanwerft.

Is gefascineerd door het vermogen om te veranderen, en de rol die andere mensen en een positieve ingesteldheid daarbij kunnen spelen.

Dit zeggen klanten over Michaël als loopbaancoach:
“Michaël, Ik wens je heel hartelijk te bedanken voor de steun en het advies in mijn persoonlijke traject, het heeft er voor gezorgd dat ik mezelf, mijn omgeving, mijn werksituatie vanuit verschillende standpunten leerde bekijken. Mede daardoor ben ik zo ver geraakt om nu deze stappen te zetten.”

“U hebt me al serieus doen nadenken…”

“Door met u te praten besef ik best dat het mij inderdaad wel kan lukken …”

“Nogmaals dikke merci en ik ga uw tips zeker opvolgen.”

“Ik wil je hierbij bedanken voor de nuttige tips, de bemoedigende woorden en je eerlijke, leerzame opmerkingen van de afgelopen maanden.”

“Michaël begrijpt goed wat ik wil verwoorden, bij onduidelijkheid vraagt hij extra info.”

Michaël begeleidt je graag rond werken in onderwijs, IT, social profit, ….

Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates