Laten we samen in jouw spiegel kijken!

Het VBO analyseerde dat de afwisseling van telewerk en kantoorwerk helemaal is ingeburgerd bij bedrijven en werknemers. Toch blijft contact met collega’s goed voor de communicatie en bijgevolg 
goed voor de productiviteit. Over een lange termijn voortdurend telewerken kan nefast zijn voor ons psychosociaal welzijn. We verliezen onze betrokkenheid en op termijn ook onze motivatie (Standaard dd. 16 december 2020). 
Maar absoluut niet iedereen kon of mocht dit jaar telewerken! 
Wij zijn benieuwd hoe jij als werknemer of als ondernemer het afgelopen jaar hebt beleefd. 

2020 vormt sowieso voor iedereen een jaar voor zelfreflectie. Of je nu een telewerker bent, de man of de vrouw aanwezig in het veld, de ondernemer, de bediende of de arbeider die niet kan of mag telewerken, … de afgelopen periode heeft ons allemaal een spiegel voor gehouden en ons geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. 
Deze crisis vormt een kans die jij met beide handen kan grijpen. 

Het vormt het ideale moment om eens in de spiegel te kijken en jezelf de volgende vragen te stellen: 

- Is mijn balans werk/privé nog in evenwicht?
- Waar haal ik energie uit op werk? En wat zijn mijn energievreters? 
- Hoe laad ik terug op als ik moe ben na een werkweek? 
- Wat zijn mijn kerncompetenties en mijn talenten?
- Wat zijn mijn valkuilen en hoe kan ik terug werken vanuit mijn sterktes of krachten? 
- Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt? 
- Hoe communiceer ik beter op de werkvloer?
- Wat zijn vanuit mijn persoonlijkheid mijn noden en behoeften en hoe vrijwaar ik deze? 
- Waar sta ik en waar staat het bedrijf waar ik voor werk en waar willen we (samen) naar toe? 
- Werk ik in de juiste omgeving om mijn potentieel volledig te benutten? 
* zo ja, hoe kom ik verder tot ontwikkeling? 
* zo nee, wat zijn dan mijn mogelijkheden? 

Veel personen die kiezen voor een traject loopbaanbegeleiding doen dat omdat ze van werk moeten of willen veranderen. Maar weet dat jezelf onder de loep nemen ook zijn meerwaarde heeft wanneer je in jouw functie of bij jouw werkgever wilt blijven. 

Wat wij bij Diaspoor Werk Met Zin in een traject loopbaanbegeleiding doen is een beter zicht krijgen op jouw persoonlijkheid en dat betekent beter begrijpen en kunnen verwoorden wie dat je bent, wat je kan en wat je wil. Deze zelfreflectie leidt tot een betere werkkracht die veerkrachtiger en stressbestendiger is. 

In Antwerpen kan je bij Diaspoor Werk Met zin terecht bij 3 pittige dames elk met hun eigen achtergrond wat betreft persoonlijkheid & opleiding. Het team is zodoende multidisciplinair en werkt nauw samen. 

Wat bieden wij nu aan? 
1. Leer de coach kennen.
Je hebt recht op een gratis kennismakingsgesprek met een coach naar keuze. 
Het gesprek vindt plaats via videobellen en duurt +/- 15 tot 20 minuten. 

2. Ben je meer dan 7 jaar tewerkgesteld in België als werknemer of als zelfstandige? Dan betaal je maar 40€ voor 4 uren coaching. 
Deze kan je nog eens aanvullen met 40€ voor 3 uren coaching.

3. Heb je geen recht op cheques, ook dan kan je terecht bij Diaspoor Werk met zin. Wij bieden hetzelfde traject met dezelfde omkadering en materiaal aan voor 80€/uur 

Ben je nog niet klaar voor loopbaanbegeleiding en heb je meer nood aan stresspreventie of burn-out coaching ook dan kan je bij ons team terecht. 
Neem daarvoor contact op met Leen of met Sandra op het hoofdkantoor. 

Wie zijn wij? Van boven naar onder 

Rosy, loopbaancoach
Bette, loopbaancoach
Vero, loopbaancoach & studiekeuzebegeleider
Meer over deze dames weten & hun contactgegevens raadplegen kan via: Meest Recente Posts

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates