Sandra Bonny

Diaspoor

Loopbaancoach

Sandra Bonny

  • Regio Oostende en online

Hoi beste lezer,

Ik ben Sandra, oprichter van Diaspoor Werk Met Zin en loopbaancoach in hart en nieren.

Mijn eerste professionele stappen in HR deed ik binnen de discipline Werving en Selectie. Later evolueerde ik naar een job als internationaal expert op het vlak van rekruteren in combinatie met change management. Vaak kwam ik hierdoor in bedrijven of teams terecht waar men het noorden kwijt was. Het was dan ook steeds een verrijkende ervaring om uit te zoeken waar de knelpunten lagen en hiervoor vervolgens adequate en toepasbare oplossingen te vinden.

Toen in België de eerste noties binnen sijpelden over loopbaanbegeleiding was ik gedreven om meer te weten te komen over deze nieuwe discipline. Ik ontdekte in een 1000-tal individuele begeleidingen de kracht van zelfreflectie en de sterkte van de tools en methodieken. Ondertussen heb ik ook een jarenlange ervaring opgebouwd in het opleiden en superviseren van loopbaanbegeleiders.

Diaspoor Werk met Zin staat voor Bewust Veranderen. Veranderingsprocessen binnen de arbeidsmarkt zijn immers een blijvende uitdaging. Ik ervaar het als een geweldige opportuniteit om individuen en organisaties hierin te kunnen bijstaan.

Specialiteiten

Loopbaanbegeleider

Ondernemerscoach

Werving en Selectie

HR consultancy

Over mezelf

Mijn hobby's: lezen, keuvelen met vrienden, reizen maar vooral ook mijn twee schatten, Ebro mijn paard en Kevin de kat 
Mijn aard: zeer empathisch, doelgericht, oplossingsgericht maar steeds met een realistische kijk op de arbeidsmarkt.

Contacteer me gerust vrijblijvend voor een kennismaking.
Ik coach online, live in de regio Oostende of op aanvraag op locatie.

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die op de werkvloer staat een minimum aantal zaken over zichzelf in kaart moet brengen om optimaal te functioneren. Helaas toont onze ervaring aan dat men deze zaken helaas nergens aangereikt krijgt. Niet op school en ook niet op de werkplaatsen.

Daarom ontwikkelde ik de Diaspoor methodiek. De methodiek resulteert in een Loopbaanfacttenboekje voor elke klant. Je kan dat zien als jouw paspoort of portfolio voor de arbeidsmarkt. Wat je wil, waar je goed in bent, wat je nodig hebt, waar je naartoe wil, jouw waarden, jouw competenties en uitdagingen maar ook jouw eventuele valkuilen staan erin neergepend. Je komt aan die informatie tijdens het traject en dat via psychotechnische testen en analyserende gesprekken. Loopbaanbegeleiding geeft je steeds meer inzicht in wie jij bent en dat is zeer verrijkend.

Naast mijn ervaring als loopbaanbegeleider ben ik me door de jaren heen ook gaan toeleggen op expertises die hierbij nauw aansluiten. Zo volgde ik verschillende opleidingen tot stress en burn-out coach en dat leidde tot een compilatietheorie over het onderwerp. Mijn begeleidingen hierrond bestaan deels uit psycho-educatie. Het is immers zeer belangrijk te weten hoe de processen rond chronische stress en burn-out werken. Daarnaast geef ik praktische tools mee om zowel preventief als herstellend mee aan de slag te kunnen.  

Tot slot ben ik me door de jaren heen ook gaan toeleggen op de problematieken rond pesten op het werk. Helaas als ervaringsdeskundige en nog aangemoedigd na het verlies van een dierbare vriend wegens zelfmoord door pestgedrag op het werk. Nauw aansluitend hierbij zijn ook de problematieken rond bossing of narcisme en dat zowel op het werk als privé. Vraag me gerust vrijblijvend meer informatie betreffende deze diensten.

Kom dus jezelf ontdekken en groei naar meer Werken Met Zin!
Gratis kennismakingsgesprek

Locaties

Loopbaanbegeleiding

Diaspoor hoofdzetel

Breidelstraat 2 bus 0101, 8400 Oostende

Provincie West-Vlaanderen

Diaspoor Oostende
Breidelstraat 2, 8400 Oostende
Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
Kuipweg 13, 8400 Oostende
IJzerstraat 30 B/6, 8400 Oostende
Torhoutsesteenweg 313, 8400 Oostende
Ook online coaching mogelijk

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates