Flyn Wynen

Diaspoor

Loopbaancoach

Flyn Wynen

  • Regio Merksem

Ik ben Flyn Wynen. 21 jaar was ik toen ik mijn diploma jeugd- en gehandicaptenzorg behaalde en terecht fier aan de slag ging met een sterke visie nl. zorgen voor anderen, inclusie, veel passie, ervaringsgericht leren. Deze visie is nog steeds de rode draad doorheen mijn loopbaan.

Na 13 jaar kan ik terugkijken op een boeiende en soms bewogen carrière. Naast mijn ervaring als begeleider met kinderen, adolescenten en volwassenen heb ik ook ervaring opgebouwd als zelfstandig ondernemer in zowel de sociale sector als horeca, hostess en verkoop. Ik heb risico’s genomen, getwijfeld, beslissingen genomen, hard gewerkt, maar vooral veel geleerd. Ik heb geleerd dat ons levenspad niet altijd over rozen gaat en dat we valkuilen en barrières tegenkomen die we schijnbaar niet kunnen overwinnen, maar ook dat doelen neerzetten en een sterke visie hebben, helpen om te kunnen bereiken wat we graag willen. Ook op het werk.  Het gaat dan over goed in je vel voelen, balans werk en privé vinden, extra uitdagingen zoeken, verbindend communiceren.

Mijn focus ligt nu bij mijn gezin en mijn huidige job als loopbaancoach en ondernemersbegeleider. En met dezelfde passie en sterke visie als voorheen begeleid en ondersteun ik mensen in hun leven met o.a. loopbaan coaching, budgettering en begeleid ik bedrijven bij o.a. volgende pijnpunten: pestgedrag op het werk, langdurige zieken, etc.

Als jij de stap wil zetten naar een toekomst waar je het beste uit jezelf kan halen, je gelukkiger kan voelen binnen je werk dan begeleid ik je hier graag in.

Ik werk samen met Diaspoor, een gemandateerd bedrijf dat zich specialiseert in het coachen bij o.a. burn-out, de loopbaan en begeleiden binnen bedrijven.

Naast diverse partners die kantoren en gezellige locaties aanbieden, heb ik een Campervan dat ik kan gebruiken als leuke coaching ruimte om jou coaching te bieden in jou buurt, in het groen of aan het water of gewoon heel dicht bij jou in de buurt.

Graag hoor ik van je en plannen we een intake gesprek.

Specialiteiten

Loopbaancoach

Locaties

Loopbaanbegeleiding

Provincie Antwerpen 

Diaspoor Merksem
Kasterveldenstraat 33, 2170 Merksem
Victor Govaerslaan, 2170 Merksem

Regio Antwerpen, Merksem, Ekeren, Deurne, Borgerhout, Kapellen, Stabroek, Hoevenen, Brasschaat, Schoten, Schilde, Wijnegem, Wommelgem, Linkeroever, Berchem

Contact

Hoe kunnen we u helpen?

Met veel plezier beantwoorden wij al jouw vragen. Een afspraak maken? Verkennen wat mogelijk is?

Blog

In de kijker

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de nieuwsbrief

Bekijk de vorige updates