Loopbaancoach Aude Van den Eynde

Home > Coach team > Aude Van den Eynde


LOOPBAANCOACH DIASPOOR

 

Loopbaancoach Aude Van den Eynde


AUDE VAN DEN EYNDE

Leef met je hart!


Ik ben Aude, een goedlachse en nuchtere vrouw vol levensenergie. Mijn passie, mensen!

Zo wil ik als loopbaanbegeleider bij Diaspoor heel graag je positief ondersteunen om bewust te kiezen voluit te gaan in je werk. Daarnaast ben ik ook ondernemer van AudeVie lifcoaching waarin ik mezelf kan uitleven in verschillende projecten rond welzijn en gezondheid.

 

Wat maakt mij blij? Ik leef op van sociale contacten, van mijn wekelijkse sportmomenten in de CrossFit, van lekker eten met de mensen die ik graag zie en, niet te vergeten, van op tijd en stond een rustmoment voor mezelf in te plannen om mijn hoofd leeg te maken en te herbronnen.

Laten we samen ook jouw persoonlijke formule vinden om je goed te voelen in je vel!

 

Op professioneel vlak heb ik veelzijdige werkervaringen opgedaan in zowel de sales & bedrijfsomgeving als in de HR & de sportsector. Ik heb dan ook al een heel parcours doorlopen om te weten waar je op kan botsen in die zoektocht naar de job die jou doet opleven! In combinatie met de nodige uitdagingen op privévlak heb ik dan ook een uitgebreide kennis en levenservaring opgedaan om jou te begeleiden naar jouw werkgeluk.

Tijdens het loopbaantraject bij Diaspoor gaan we op zoek naar jouw unieke formule op professioneel gebied. Samen zoeken we uit wat bij je past van type werk, stellen we ons de vraag van wat krijg je energie en kijken we naar jouw natuurlijke karakter en voorkeuren. Om vervolgens stap per stap de nieuwe inzichten toe te passen in je huidige werksituatie.

Maakt niet uit met welke professionele vraag of bevinding je zit, loopbaanbegeleiding geeft je zelfkennis. Aan de hand van die nieuwe informatie zet je een grote stap naar een job die echt bij jou past! Een uitdrukking waar ik dan ook sterk achter sta. Zelfkennis is de eerste stap naar wijsheid 😉.

 

Wil jij meer uit jouw job halen, wil jij leven met je hart, neem dan contact op voor een kennismaking.

 

Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten.

 

Warme groeten,

Aude

 

 

 


LOCATIES LOOPBAANBEGELEIDING


Loopbaan-, stress- en burn-out coach


Boeken via info@diaspoor.be
of tel. 0476 88 05 37Provincie Antwerpen


Diaspoor Rijkevorsel
Sint-Leenaartsesteenweg 17, 2310 Rijkevorsel


Diaspoor Meerle
Gemeenteplein 15B, 2328 Meerle


unsplash