Team

DIASPOOR WERK MET ZIN

COACH TEAM

 

Er is meer mogelijk dan je denkt.


Onze coaches zijn opgeleid en gedreven om samen met jou uit te zoeken wat het beste antwoord is op je huidige uitdaging.


Onze expertises:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Outplacementbegeleiding
  • Stress en burnout coaching
  • Studiekeuzebegeleiding


We werken vanuit een 300-tal locaties verdeeld over alle Vlaamse provincies en Brussel. Verschillende coaches verplaatsen zich ook graag naar jouw thuis. De coaches stellen zich graag aan jou voor. Klik op de foto van de coach om ze beter te leren kennen.


Klik op de provincie voor de coaches in jouw buurt:Oprichter en zaakvoerder Diaspoor

Loopbaancoach Sandra Bonny


Sandra Bonny

Loopbaanbegeleider, Ondernemerscoach,

Werving en Selectie, HR consultancy


Regio Oostende en onlineANTWERPENBRUSSEL EN WALLONIË
LIMBURGOOST-VLAANDERENVLAAMS-BRABANTWEST-VLAANDERENAANBEVELINGEN LOOPBAANBEGELEIDING DIASPOORBekijk ook onze Google reviews en kom te weten waarom klanten zo tevreden zijn over Diaspoor.

Tanni Weasly


Tanni Weasly

Begeleiding door Sandra Bonny


Ik heb de eer gehad met Sandra van Diaspoor samen te zitten jaren geleden om aan mezelf te werken. Al snel liet zij mij dingen inzien waar ik op die moment blind voor was... wat een openbaring... Ik kon eindelijk terug ademen en heb stappen ondernomen waarvan ik nooit gedacht had sterk genoeg voor te zijn. Zij heeft mij geen seconde laten vallen en heeft alles op alles gezet om mij terug mezelf te doen vinden.


Ik ben haar dankbaar voor haar aandeel van het vormen van de persoon die ik nu ben en kan oprecht zeggen dat zij een voetstap in mijn hart heeft gezet die niet meer uit te wissen valt. Voor iedereen die twijfelt aan zichzelf in de werkwereld of graag zichzelf naar een hoger niveau wil tillen voor zijn/haar job kan ik haar organisatie alleen maar 100% aanraden om je hierin te ondersteunen.

Merci Sandra!


Danny Dupont


Danny Dupont

Begeleiding door Koen Groeneveld


Eind februari en eind maart had ik een zeer zware periode op het werk, ik zag het echt niet meer zitten. Ik heb hulp gezocht bij Diaspoor. Door de gesprekken en de testen heb ik ingezien dat ik eigenlijk zo slecht nog niet zit qua werk, dat ik het eigenlijk nog wel graag doe, maar dat ik gewoon enkele dingen moest veranderen.


Ik had gewoon de door hen aangereikte veranderingen nodig (niet meer aan mijn bureau blijven zitten tijdens de lunch, meer open staan voor collega’s, niet meer het werk eerst maar ik eerst,…) om mij terug goed te voelen op mijn werk. En het werkt en het lukt. Ook nu nog, meer dan een week na ons laatste gesprek. Ik ben dan ook heel dankbaar voor de hulp en de inzichten.Koen Timmermans


Koen TimmermansIk heb een zeer aangename ervaring genoten bij Diaspoor. Een absolute aanrader als je uw waarden als werknemer duidelijk wil bepalen. De begeleiding en de verschillende gesprekken en oefeningen geven een duidelijk beeld van wat je verlangt van je werkomgeving en wat soort teamplayer je bent etcetera.


Het resultaat is eveneens van toepassing op je privé leven, wat ook mooi is meegenomen.                                                                     


Martin Green


Martin Green

Begeleiding door Wendy De Decker


Al een tijdje dacht ik een loopbaanbegeleiding en uiteindelijk heb ik gekozen voor Diaspoor. Het was een goede beslissing omdat ik veel over mezelf heb geleerd en begrijp nu veel beter waarom ik me in mijn vorige jobs nooit een voldaan gevoel had.


Dus Wendy veel dank voor de tips, advies en positieve communicatie! Dankzij jullie weet ik beter in welke sectoren ik me beter zou voelen en waar mijn sterke en zwakke kanten zijn.Bjorn Smolders


Bjorn Smolders

Begeleiding door Sandra Bonny


Ik heb loopbaanbegeleiding gehad bij Diaspoor. Vriendelijk en professioneel. Je voelt je meteen op je gemak. Het luisterend oor dat ze bieden, daar heb je zeker wat aan!


Nieuwsgierig? Niet aarzelen en ga op ontdekkingsreis samen met Diaspoor :-)

                                                               


Frederick De Meyer


Frederick De MeyerIk werd professioneel begeleid in de zoektocht naar hoe mijn verdere loopbaan eruit zou kunnen zien. Ik kreeg verschillende inzichten aan de hand van verkennende gesprekken, maar ook door verschillende testen in te vullen en dit samen te analyseren.


Hierdoor weet ik wat me te doen staat en waar ik bij een mogelijkse job verandering dien op te letten zodat ik voldoende voldoening en energie hieruit kan blijven halen. Dikke merci hiervoor! :-) Jolanda Emmerechts
Linkedin Jolanda Emmerechts


Jolanda Emmerechts

Preventieadviseur bij Cobelplast


Sandra is een gedreven persoon in alles wat ze doet. Sandra heeft mij tijdens mijn loopbaan begeleiding gestimuleerd en gecoacht en mij tot een hoger niveau gebracht. Sandra is een people manager gelijk geen ander! Ik ben zeer tevreden dat ik haar heb leren kennen en nog steeds staat ze klaar voor alle tips en tricks.


Marc de Roeck
Linkedin Marc de Roeck


Marc de Roeck

Teamleider bij Volvo Trucks


Sandra is een zeer talentvolle en professionele dame en is zeer gedreven in al wat ze doet. Ik heb bij haar loopbaanbegeleiding gevolgd na een bedrijfssluiting en dit was zo een positieve ervaring dat ik niet anders kan doen dan haar aan iedereen aan te bevelen.

Ze heeft mijn carriere een nieuwe boost gegeven.


Katinka Reyntjens
Linkedin Katinka Reyntjens


Katinka Reyntjens

Marketing and Communicatie bij Port of Antwerp International


Sandra heeft me begeleid in mijn loopbaantraject, met alle potentieel dat ze in haar had. Mede door haar gevoel voor humor, haar zachtmoedig karakter, haar oprechte interesse en haar blijvende steun gaf ze me telkens weer een uitdaging om het traject te vervolledigen.


Sandra slaagt erin door haar (positieve) benadering van situaties om de eventuele vragen en/of twijfels die je hebt tijdens de sessies, door jezelf te laten beantwoorden. Daarom kan ik niet anders dan deze fantastische dame aanbevelen als coach. Ze is een bron van onuitputtelijke kracht, ze helpt waar ze kan, ondersteunt en stimuleert je om terug in balans te komen, nieuwe energie te vinden, mentaal te groeien en een nieuwe levenskoers te varen.


Gloria van Meerbeeck
Linkedin Gloria van Meerbeeck


Gloria van Meerbeeck

HRM/Recruiter bij AS4


Na reeds 2 jaar last te hebben van een bore out, ben ik in mei 2017 loopbaanbegeleiding gaan volgen bij Sandra Bonny. Het heeft mij geholpen om mezelf beter te leren kennen. Ze heeft me ook zeer veel tips gegeven over opleidingen en websites waar ik informatie kan vinden over beroepen.


Ik wist even niet meer welke richting ik uit moest op professioneel vlak maar dankzij de sessies heb ik mijn talenten ontdekt en heb ik een carrièreswitch gedaan. Ondertussen ben ik reeds 3 maand aan het werk in de richting die ik zocht. Ik heb terug uitdaging en voel terug voldoening in mijn werk.

Caroline Peersman
Linkedin Caroline Peersman


Caroline Peersman

Hoofd inkoper indirect procurement bij Lidl


Sandra is zeer gedreven en zeer mens-gericht. Ze heeft mij inzicht gegeven in de echte kernwaarden en in hetgeen mij werkelijk positieve energie geeft. Sandra kent haar job en al de raakvlakken ermee. Ik heb veel geleerd van haar.


Tom Van Laere
Linkedin Tom Van Laere


Tom Van Laere

Boekhouder


Sandra helpt je je competenties op een rij te zetten en zoekt mee naar andere jobmogelijkheden. Bedankt.Everybody is a genius.

But if you judge a fish its ability to climb a tree,

it will live its whole life thinking it is stupid.


- Albert Einstein

 

unsplash